top of page

Video/ Livestream/ Recording:

 

RGS team levert, plaatst en bedient geluids- licht- en videomateriaal voor alle events: 

 

IMG_0757.jpeg
IMG_1359.jpeg
20plZN1%QbqTufpu5jv3+g.jpg

RGS-Team heeft zich sinds het begin van de Corona crisis toegespitst op videocaptatie, opname en streaming.
 

De vraag naar livestreaming is enorm toegenomen sinds ons land te maken kreeg met covid 19. Iedereen weet wel wat livestreaming is, maar het valt op dat er bij vele mensen, organisaties en bedrijven nog veel onduidelijk is over de mogelijkheden van deze vorm van communicatie.

Ondertussen hebben wij een aantal mobiele regiesets klaar om op locatie uw gemeenteraad , webinar, plechtigheid (huwelijk, doopsel , vormsel, uitvaart) te capteren, op te nemen en/of te streamen. 

Een standaard setup betaat uit een 6-tal discreet opgestelde PTZ camera’s (= onbemand en op afstand te bedienen), een PRO TV video regieset, een digitale geluidsmengtafel, microfoonset, statieven, computers, randapparatuur,…Verstaanbaarheid is zeer belangrijk vandaar dat we met voldoende microfoons werken.

De streamkwaliteit is afhankelijk van de uploadsnelheid van uw internetverbinding. Een bekabelde verbinding is steeds aangeraden. Bij gebrek aan een internetaansluiting kunnen wij ook zorgen voor een eigen 4G ontvanger. We checken dit vooraf en bespreken met u de mogelijkheden

RGS-Team regelt alle techniek op locatie voor een verzorgde live videoproductie. 
Dit voor:
congressen, vergaderingen, webinars, plechtigheden, lezingen, optredens, enz. 
Met een unieke en vooral betaalbare Multi-Camera setup, professionele apparatuur en ervaren techniekers bent u zeker van een kwalitatief en professioneel eindresultaat. ​Video livestreaming vergroot het bereik van elk event want iedereen die er niet kan of mag bij zijn, kan toch alles van thuis uit meebeleven. Relax en veilig! Kan uiteraard achteraf nog onbeperkt worden herbekeken.  
De regie en mixing worden ter plaatse gedaan waardoor er geen post-montage nodig is. Dat bespaart heel wat werk en tijd en dat merk je ook aan het kostenplaatje. De opname in Full HD kwaliteit wordt bezorgd in de week na het event.
 

74635202-6BF4-4D31-AB18-B7BA8558D7AE.hei
94E7C36D-D6F6-4BC7-A297-F9FEB78E486C.hei
9EC7F415-6C0D-4DCF-B953-0BE0DBFB8D93.hei
Interesse? Vraag een vrijblijvende prijsofferte aan via mail: info@rgsteam.be of bel naar 0478 48 20 90
bottom of page