IMG_8498.jpeg
IMG_8336.jpeg

Rent A Band


Wat is het precies?  

BOEKINGEN:

Wij zorgen voor een vlotte boeking van de artiest van uw keuze. We houden het aanbod ook bewust beperkt, op die manier kunnen we een goede band onderhouden met de artiesten. Wij hebben gekozen voor een aanbod dat betaalbaar is en kwalitatief zeer goed.

TECHNISCHE BIJSTAND:
Artiesten hebben, om begrijpelijke reden, wel wat eisen ivm de technische installaties. Perfect geluid en een aantrekkelijke showbelichting maken immers deel uit van een geslaagde show. Rent-A-Band heeft voor elke artiest de gepaste installatie conform de Technische fiches.

OPVANG/BEGELEIDING:
Als er meerdere artiesten worden geboekt is een vlotte podiumwissel van groot belang. Ook de soundchecks tussen de optredens moeten tot een minimum worden herleid. Dit is een niet te onderschatten opdracht die de stagemanagers van Rent-A-Band met veel plezier op zich nemen.

ALL IN FACTUUR:
Omdat Rent-A-Band voor alles zorgt , hoeft u ook maar 1 factuur te betalen. Alles inbegrepen! Dat spaart heel wat werk en administratie uit. Bovendien wordt er steeds vooraf een transparante offerte voorgelegd zodat er géén financiële verrassingen zijn.

Rent-A-Band is een onderdeel van RGSteam en is gevestigd te Merchtem. Als erkend bemiddelingskantoor nemen wij alle zorgen uit uw handen bij het boeken van de gepaste artiest op uw evenement. 
Erkenningsnummer: VG:1885/BA

Wij zorgen voor de boeking van uw favoriete artiest, zorgen voor de administratieve rompslomp, verzorgen het technische aspect (geluids- en lichtinstallatie conform de technische fiche van de artiesten), wij vangen de artiesten op en begeleiden hen vòòr, tijdens en na het optreden. 


Goede contacten met de artiesten, steeds de beste prijzen, kwaliteitsmateriaal, ervaren en gecertificeerde technici, flexibiliteit, duidelijke prijsafspraken zonder verrasingen.

Contacteer ons op : 0478 48 20 90 of mail naar: info@rentaband.be